Algemene voorwaarden

 

Alle foto’s blijven eigendom van Diana's Pictures.

Foto’s zijn alleen bestemd voor privégebruik. Het delen van foto’s op sociale media zoals Facebook is alleen toegestaan als het logo op de foto’s staat, u krijgt altijd foto's voor gebruik op social media in kleinformaat met logo.

De foto’s insturen voor een fotowedstrijd is niet toegestaan.
Gebruik van de foto’s voor commerciële doeleinden (denk aan websites) is alleen toegestaan na schriftelijke toestemming en onder naamsvermelding van Diana's Pictures.

Een vriendelijk doch dringend verzoek om de foto’s na ontvangt niet zonder overleg te bewerken. Bij het nabestellen kunt u eventuele bewerkingswensen met mij delen. Tevens is het niet toegestaan om het logo van de foto’s te verwijderen (door bijsnijden of photoshop).
Door Diana's Pictures in te huren als uw fotograaf, geeft u mij automatisch het recht om de foto’s ook voor anderen doeleinden te gebruiken. Wilt u dit niet, dan verzoek ik u mij dit schriftelijk te melden.
Alle foto’s die ik tijdens een fotoshoot maak kunnen op de website en/of de Facebookpagina van Diana's Pictures geplaatst worden. Heeft u hier bezwaar tegen, dan vraag ik u dit vooraf aan mij te melden.
Over de fotoshoot verschijnt soms op zowel de website als ook Facebook een korte feature met daarin enkele voorbeeldfoto’s en een verhaaltje over uw hond. Heeft u hier bezwaar tegen, dan vraag ik u dit vooraf aan mij te melden.

 

National CPR Association